Zpracování osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Dandy spol. s r.o. , se sídlem Zábrdovická 15/16a, Brno, 61500 IČ: 49445766 zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, spisová značka C122290 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

- jméno a příjmení

- název společnosti

- e-mail

- telefonní číslo

- adresa

2. Jméno, příjmení, název společnosti, adresu, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem evidence plnění, pro účely plnění smlouvy a marketingové účely . Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu 10 let.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti Dandy spol. s r.o. , Brněnská 577, Šitbořice, 691 76, info@dandysro.cz

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

a. Poskytovatel softwaru Sunlight sytems s.r.o. , Optimio s.r.o., Heureka Shopping s.r.o.

b. Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

- vzít souhlas kdykoliv zpět

- požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

- požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

- vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

- požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,

- v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Chcete vědět více?
Zákaznická podpora
tel.: +420 777 703 761
email: info@dandysro.cz

Zákaznická podpora je tu pro Vás pondělí až pátek od 9:00 do 17:00

Tovar.sk - porovnanie cien NajVyber.sk Hodnocení obchodů Katalog internetových obchodů internetové obchody NEJshopy.eu Katalog obchodů Katalog internetových obchodů Internetové obchody online, srovnání cen - Dobchody.cz Katalog-e-shopu.cz - Katalog eshopů a internetových obchodů TipShops.cz - obchody Oděvy, spodní prádlo, obuv Pracovné odevy